persoonlijk, betrouwbaar en betaalbaar, Marinus
De juiste uitstraling van een bedrijf begint bij een passend logo. Bent u een prijsvechter of gaat u juist voor de bovenkant van de markt? Naast heb bekende visitekaartje en briefpapier is er meer mogelijk, denk hierbij aan o.a. prijsfolders, reclamebanners, prijsborden, reclameposters, enz. enz.
 

Voorbeelden

Om u een idee te geven van de mogelijkheden kunnen we hier nogmaals alles opsommen. Maar een 'plaatje' zegt meer dan duizend woorden.

Klik daarom op de knop hiernaast en 'blader' door een greep van de projecten / producten die eerder zijn gerealiseerd.

Drukwerk

Voor ieder soort ontwerp / drukwerk wordt samengewerkt met specialisten. Voor ieder ontwerp kan desgewenst een aanbod voor het druk- en printwerk worden verzorgd. Dit is vanzelfsprekend vrijblijvend, want u kunt natuurlijk ook met de bestanden naar uw eigen leverancier gaan.

Perfect voor iedere starter!

Het 'visitekaartjes' van een nieuwe onderneming is meer dan alleen het letterlijke visitekaartje. Het totaalplaatje moet kloppen en is onderdeel van de wijze waarop u uw nieuwe bedrijf in de markt zet. Marinus Web&Design kan hierin veel voor u betekenen. Van logo- / huisstijl ontwerp tot website, reclamemateriaal en overig drukwerk. En ook hier maakt het meedenken het grote verschil!