iedere website is maatwerk van a tot z. persoonlijk, betrouwbaar en betaalbaar, Marinus
Voor veel bedrijven is de stap naar een professionele website erg groot. Bij demeeste webdesign bureaus betaalt u voor diverse mogelijkheden die u niet nodig heeft. Marinus Web&Design is juist gespecialiseerd in relatief eenvoudige maatwerk websites en denkt tevens mee met de inhoud! Eenvoudig wil niet zeggen onvolledig, zo wordt al tijdens de bouw rekening gehouden met de vindbaarheid voor zoekmachines en worden alle webpagina's standaard aangemeld bijGoogle-analytics en bing.
Bekijk het portfolio webdesign Marinus web&design Schijndel  
Voorbeelden
Een gevarieerd overzicht van sites gebouwd voor een scala aan zeer uiteenlopende bedrijven. Van verfwinkel tot hondenkennel, en van autosloper tot pianist.
Klik op de 'portfolio-knop' en bekijk de voorbeelden.

Uw website zelf aanpassen
Systemen voor het zelf aanpassen van uw website (zogenaamde CMS-systemen) zijn door de vele mogelijkheden vaak zo complex dat het in de praktijk niet gebeurt.
Wij maken gebruik van Webyep, de eenvoudige CMS-websites, een zeer eenvoudig systeem dat geen computerkennis vereist. Na enkele minuten uitleg kunt u zelf aan de slag. Eenvoudiger als Sitecake is het niet te maken! sitecake

Zoekmachine Optimalisatie (S.E.O) en Google Adwords
S.E.O. optimalisatie wordt al tijdens de bouw toegepast. Maar deze mogelijkheden zijn beperkt. Goed 'scoren' bij zoekmachines (lees Google) is niet eenvoudig, er is tenslotte met de dag meer concurrentie op internet. Door het gebruik van goede zoekwoorden in combinatie met het (zelf) opbouwen van een goede 'bekendheid' op internet, is echter (regionaal) een goed resultaat te halen zonder dat dit direct met hoge kosten met zich meebrengt. Aanvullend hierop kan ook een maatwerk AdWords campagne een goede aanvulling zijn voor het binnenhalen van specifieke bezoekers.