Marinus webdesign voor een betaalbare Wordpress website
16016
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16016,ajax_fade,page_not_loaded,,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive
 

Webdesign

WordPress website: responsive, zelf aan te passen en betaalbaar

In een tijd dat websites worden bekeken op zowel tablets, mobieltjes als computerschermen, is niet meer te ontkomen aan het bouwen van een zogenaamde responsive website.

Een responsive website past zicht dus aan qua opbouw en inhoud naar gelang het scherm waar de website op wordt bekeken. Met WordPress als basis kan op een relatief eenvoudige wijze een responsive website worden gebouwd. WordPress heeft tevens als voordeel dat (delen van) de website, na het bouwen van de website, door u zelf kunnen worden bijgehouden qua inhoud.

Wordpress websites

Een nieuwe website, hoe werkt dat… (werkwijze)

Helderheid in communicatie is belangrijk, geen (financiële) verrassingen achteraf en duidelijkheid wat we over en weer van elkaar mogen verwachten. Marinus Webdesign neemt u mee en realiseert zorgeloos uw website. Onderstaand stappenplan geeft u een indruk van dit traject.

Kennismakingsafspraak

Vrijblijvende kennismaking. Tijdens dit gesprek wordt een beeld gekregen van het bedrijf waarvoor de website bedoeld is, om zo een juiste inschatting te maken qua opbouw, sfeer en uitstraling van de website.

Offerte

De wensen worden vertaald in een maatwerk offerte. Alle eenmalige en terugkerende kosten worden duidelijk inzichtelijke gemaakt. Dus geen verrassingen achteraf.

Akkoord opdracht

Na eventuele aanpassingen en akkoord, kan worden gestart met het bouwen van de website.

Start bouw website

Op een afgeschermde plaats (bijvoorbeeld : wp.uwdomein.nl) wordt gestart met het bouwen van de website

Keuze design

Als vertrekpunt voor de website wordt een basisontwerp (template) gekozen.

Bouwen en vullen

Teksten aanleveren is NIET nodig. Als 'buitenstaander' worden voorstel teksten gemaakt als vertrekpunt voor de inhoud van de website.

Afstemmen inhoud

Tijdens het bouwen kan 'live' worden meegekeken. Aangegeven verbeterpunten worden direct verwerkt tijdens het bouwen.

Lancering website

Zodra de website qua ontwerp en inhoud akkoord is, kan de website 'live' op het hoofddomein. De website is zichtbaar voor alle bezoekers en vindbaar op Google.

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Zoekmachine optimalisatie, ofwel SEO, staat voor het goed vindbaar maken van uw website bij zoekmachines als Google en Bing.

 

Al voorafgaande aan de bouw van de website wordt hiermee rekening gehouden door het bepalen van de belangrijkste ‘zoekwoorden’ (SEO-keywords). Anders gezegd: de woorden waarop in in zoekmachines als Google en Bing gevonden wilt worden. Deze specifieke zoekwoorden worden vervolgens verwerkt in de website.

In aanvulling hierop kan Marinus Webdesign uw website ook actief aanmelden bij de zoekmachines Google en Bing, maar ook bij Google Analytics, Bing Analytics, ‘Google mijn Bedrijf’, Google webmastertools etc. etc.


Zoekmachine optimalisatie kan al worden verzorgd vanaf € 90,= per website. Informeer vrijblijvend naar de diverse mogelijkheden.

Aanmelden bij Google door Marinus webdesign
Google analytics door Marinus webdesign
Aanmelden bij Bing door Marinus webdesign