Webdesign

WordPress website: responsive, zelf aan te passen en betaalbaar

In een tijd dat websites worden bekeken op zowel tablets, mobieltjes als computerschermen, is niet meer te ontkomen aan het bouwen van een zogenaamde responsive website.

Een responsive website past zicht dus aan qua opbouw en inhoud naar gelang het scherm waar de website op wordt bekeken. Met WordPress als basis kan op een relatief eenvoudige wijze een responsive website worden gebouwd. WordPress heeft tevens als voordeel dat (delen van) de website, na het bouwen van de website, door u zelf kunnen worden bijgehouden qua inhoud.

Wordpress websites

Een nieuwe website, hoe werkt dat… (werkwijze)

Helderheid in communicatie is belangrijk, geen (financiële) verrassingen achteraf en duidelijkheid wat we over en weer van elkaar mogen verwachten. Marinus Webdesign neemt u mee en realiseert zorgeloos uw website. Onderstaand stappenplan geeft u een indruk van dit traject.

Kennismakingsafspraak

Vrijblijvende kennismaking. Tijdens dit gesprek wordt een beeld gekregen van het bedrijf waarvoor de website bedoeld is, om zo een juiste inschatting te maken qua opbouw, sfeer en uitstraling van de website.

Offerte

De wensen worden vertaald in een maatwerk offerte. Alle eenmalige en terugkerende kosten worden duidelijk inzichtelijke gemaakt. Dus geen verrassingen achteraf.

Akkoord opdracht

Na eventuele aanpassingen en akkoord, kan worden gestart met het bouwen van de website.

Start bouw website

Op een afgeschermde plaats (bijvoorbeeld : wp.uwdomein.nl) wordt gestart met het bouwen van de website

Keuze design

Als vertrekpunt voor de website wordt een basisontwerp (template) gekozen.

Bouwen en vullen

Teksten aanleveren is NIET nodig. Voorstel teksten dienen als vertrekpunt voor de inhoud van de website. Ook fotografie kan worden verzorgd.

Afstemmen inhoud

Tijdens het bouwen kan 'live' worden meegekeken. Aangegeven verbeterpunten worden direct verwerkt tijdens het bouwen.

Lancering website

Zodra de website qua ontwerp en inhoud akkoord is, kan de website 'live' op het hoofddomein. De website is zichtbaar voor alle bezoekers en vindbaar op Google.

Betrouwbare hosting met opties voor extra zekerheid

Iedere website moet 24/7 bereikbaar zijn, goede hosting is daarom essentieel voor iedere website. Om een betrouwbare hosting te kunnen bieden werkt Marinus Webdesign intensief samen met hostingprovider Intention uit Boekel.

Webhosting van Intention

In aanvulling hierop bestaat de mogelijkheid voor extra zekerheid in de vorm van periodieke externe backups*, eventueel gecombineerd met een maandelijkse update van uw website.

Ook los verkrijgbaar, dus ook als u verder niets nodig heeft, verzorgen wij graag uw hosting!

 

Standaard clustered hosting: uw website altijd online!

Domeinnamen

Onderstaand een overzicht van de meest voorkomende domeinnamen. Ook alle overige domeinnamen kunnen worden geregistreerd, informeer vrijblijvend naar de prijzen.

 

Deze prijzen zijn inclusief het doorsturen naar een andere website (een zogenaamde redirect) en het doorsturen van e-mail naar een extern e-mailadres.

 • .NL, .BE, .DE & .EU

 • 10,=/jaar
 • .COM, .NET & .ORG

 • 13.=/jaar
 • .NU

 • 20.=/jaar

Prijsoverzicht van hosting en de extra opties

Verhuizingen van domeinen worden gratis verzorgd. Heeft u op het moment van de verhuizing nog een lopende hosting al betaald? Dan nemen wij de overlappende periode volledig voor onze rekening. U betaald gedurende de overlappende periode dus geen dubbele hostingkosten!

 • Hosting

 • 54.50/jaar
 • Uw website wordt verspreid over meerdere snelle, stabiele servers. Hierdoor blijft uw website werken als een server uitvalt. Op deze producten zit een hoge beschikbaarheidsgarantie. (Uptime garantie: 99,9%).

   

  Gratis domeinnaam (.nl/.be/.de/.eu)
  – 5 GB ruimte en 100 GB dataverkeer
  – 100 POP3/IMAP accounts
  – Inclusief spam- en virusfilter
  – Inclusief webmail

 • OPTIONEEL: Backup-service

 • 10,=/jaar
 • Met de ‘Backupservice’ wordt regelmatig van uw volledige website een externe backup gemaakt. Bij storingen kan een backup worden teruggeplaatst om uw website weer in de oude (werkende) status terug te brengen.

   

  – externe backup (buiten server)
  – ongeacht grootte van de website
  – historie van 5 volledige backups
  – backupfrequentie naar eigen keuze

   

  * Het terugplaatsen van de backup is niet inbegrepen

 • OPTIONEEL: Update-service

 • 59,50/jaar
 • Om volledig bij te blijven qua beveiliging, ontwikkelingen en functionaliteiten dient WordPress (en bijbehorende plugins) regelmaat te worden geupdate.

   

  Met de updateservice bent u dus ‘verzekerd’ van een goed functionerende en optimaal beveiligde website.

   

  – maandelijkse update
  – wekelijkse externe backup (buiten server)

  – herstel van functionaliteit na verstoring als gevolg van updaten
  – speciale prijs voor’one-page-websites: € 59,50/jaar

Hosting met zekerheid

Intention is een betrouwbare speler, met klanten in zowel de Benelux als ver daarbuiten. Er wordt standaard gewerkt met (dubbel uitgevoerde) webservers in een stabiele en beveiligde serverruimte. Hierdoor is uw website altijd snel en veilig beschikbaar; 24 uur per dag.

Webhosting van Intention

Hosting is (uiteraard) inclusief de afhandeling van e-mail (ontvangen én verzenden via onze mailservers). Bij een belangrijk communicatiemiddel als email is het belangrijk dat dit altijd goed en stabiel functioneert. Met een razendsnel mail-cluster en professionele spamfiltering van ‘Spam Experts‘ bieden wij een 99,98% filter-nauwkeurigheid met bijna nul ‘false positives’ (een mail die ten onrechte als spam wordt gezien). Al onze filter- en mail servers zijn redundant (dubbel) uitgevoerd, uitval en onderhoud raakt uw email niet.

 

Hosting met de zekerheid van een specialist voor € 49,50 / jaar

Gratis domeinnaam *
– 5 GB ruimte
– 100 GB dataverkeer
– 100 POP3/IMAP accounts
– verzending mail via SMTP
– IPv6 enabled
– Onbeperkt forwarders
– Onbeperkt
subdomeinen
– Onbeperkt domeinen koppelen
– 10 MySQL database

– 10 MySQL databases
– PHP 5.4 / 5.5 / 5.6 / 7.0 / 7.1
– Eigen php.ini
– 5 cronjobs
– Dagelijkse backup
– Inclusief web-stats
– Inclusief spam- en virusfilter
– Inclusief webmail
– Eigen
control Panel

 

* een .nl / .be / .de / .eu-domein

spamexpert spamfiletering op email
Intention Green web foundation

Backup-service

Een WordPress website bestaat uit websitebestanden en een database. Om ervoor te zorgen dat problemen altijd kunnen worden hersteld, is het verstandig om periodiek een externe backup te laten maken van uw website.

 

Bij de Backup-service wordt periodiek een backup gemaakt. Van deze backups worden 5 versies bewaard voordat de oudste wordt overschreven. Uw website kan dus worden teruggezet naar een status tot 5 backups eerder. Zo kan bij een wekelijkse backup worden teruggegaan naar de status tot 5 weken daarvoor. Kiest u voor een maandelijkse backup, dan is dit dus 5 maanden.

Deze backup-service kost u 10 euro per jaar. Let op: het eventueel terugplaatsen van een backup is NIET bij de prijs inbegrepen. Wilt u een all-in prijs? Kijk dan bij de Backup-service hier onder.

update-service Marinus webdesign

Update-service

Net als het besturingprogramma Windows op uw computer, moet ook WordPress als ‘besturingsprogramma’ van uw website regelmatig worden bijgewerkt (geupdatet) om de veiligheid en goede werking te kunnen blijven garanderen.

 

Soms zijn dit kleine updates om de veiligheid van WordPress optimaal te houden, soms zijn het grote updates met nieuwe functionaliteiten om WordPress bij de tijd te houden. Ook de plug-ins (uitbreidingen) van WordPress hebben met enige regelmaat vernieuwing nodig. Soms zorgt een update voor een storing. In dat geval is het prettig om terug te kunnen vallen op de back-ups.

 

Voor € 49,50 / jaar verzekerd van een goed functionerende website.

 

dagelijkse backup van de database en bestanden
– maandelijkse check op updates van WordPress en plugins
– inclusief herstel bij niet functioneren na update

(website)fotografie

Door de steeds snellere internetverbindingen, kan fotografie een steeds groter onderdeel websites vormen. Daarmee wordt goede fotografie ook steeds belangrijker. Met slechte fotografie kan tenslotte geen goede / mooie website worden gebouwd.

 

Vaak kan fotografie worden ingevuld met zogenaamde stockfoto’s. Hierbij worden mooie passende foto’s gekocht via speciale websites als Bigstock, Shutterstock, Istock en Dreamstime). Stockfotografie is echter slechts geschikt voor algemeen gangbare onderwerpen. Als stockfoto’s niet bruikbaar zijn kan ook professionele fotografie voor een betaalbare prijs worden uitgevoerd.

Opdrachtgevers